Cattery Mostiamo

Faye's eerste nestje

This page in English / Deze pagina in het Engels

 


   Faye's eerste nestje

Vrijdag 5 december 2008.

Precies zoals verwacht, op de dag van de Goedheiligman, is onze Faye bevallen van haar eerste nestje. Waar we niet op gerekend hadden is dat het deze keer een bevalling is geworden door middel van een keizersnede en dat er slechts één levensvatbaar kitten geboren is.
Toch zijn we blij dat er in ieder geval een kitten is waar Faye lekker over kan moederen en dat doet ze dan ook met volle overgave.

Zondag 21 december 2008, ruim 2 weken oud

Het gaat geweldig met ons kleine mannetje én met Faye. Faye is helemaal herstellende van haar operatie en lijkt nergens last van te hebben, de kleine groeit voorspoedig en is nu al zeer ondernemend.
Als je tegen hem praat dan kijkt hij meteen naar de kant waar het geluid vandaan komt en als je hem aait dan lijkt het al alsof hij geniet van alle aanrakingen.
Faye is een lieve, bezorgde maar ook rustige moeder. Als er vreemde mensen bij haar kitten komen is ze erbij, maar als alleen wij thuis zijn gaat ze ook rustig op haar gemak even een rondje lopen in de tuin. Tymo komt regelmatig even de doos inspecteren en geeft een aai (likje) over het kitten, verder heeft hij er weinig interesse in. Bibi idem dito. Najra is veel boven op het moment, want die vindt alles wat ineens anders is in huis minder. Komt goed...

 

Top