Cattery Mostiamo

Links

This page in English / Deze pagina in het Engels

 


   Traditionele Siamezen fokkers:

Hieronder vindt u een link naar onze Werkgroep, waar de meeste Thai-fokkers in Nederland bij zijn aangesloten.
Sommige cattery's hebben ook een eigen website en omdat wij met hen ůf veel samenwerken ůf een speciale band hebben, kunt u hun link hier ook vinden.

 

In Nederland:


Werkgroep Traditionele Siamezen Nederland.


Bij Cora en Jan woont Farao, die de vader was van ons eerste nestje Thai's. Ook woont bij hen Shadť, een kitten uit onze cattery en bij ons woont Faye, een kitten uit hun cattery.


In deze cattery woont Felina die al 3 keer bij Tymo op bezoek is geweest. Verder fokken Karin en Heine prachtige Russisch blauw katten!

 

In Duitsland:


Ons tweede Thai-poesje Yuna, die later door omstandigheden herplaatst is, komt uit deze cattery. Susanne Cramer fokt al meer dan 25 jaar katten, heeft dierenpsychologie gestudeerd en is altijd bereid om ons advies te geven.


Hier woont Ansari, een poesje uit een nestje van Tymo en Najra.


Quicky is de eerste poes uit het buitenland, die kittens heeft gekregen van Tymo. Ook woont bij Daniela Cramer een kleinzoon van Tymo.

 

In AustraliŽ:


Bibi, ons chocolate point poesje, is geboren bij Lyn en Pat Robinson. Zij zijn degene die gezorgd hebben voor de registratie van de Thai in AustraliŽ!

 

In Amerika:


Tymo, onze dekkater, komt uit cattery Black&Tan. Nancy Ryan is een van de meest principiŽle fokkers die ik ken. Een unicum in Amerika vanwege haar openheid en zeer toegeweid aan de Traditionele Siamees.

 

 

Andere sites:


Deze cattery fokt Tonkanezen.


Voor meer informatie over kwalitatief goede krabpalen, raden wij u aan eens een kijkje te nemen op deze site.

Top
 

Klik hier als u een link naar onze site wilt toevoegen aan uw site.