Cattery Mostiamo

Waar zijn de kittens?

This page in English / Deze pagina in het Engels

 


   Benji

Benji is gegaan naar Poes en de Blauwe Rus Vasjka, waar het meteen klikte en hij als een "verloren kindje" door Vasjka is binnengehaald.

"Wil je Namens Benji & Vasjka even laten weten dat het hartstikke goed met ze gaat en dat ze vriendjes voor het leven zijn geworden. Het is net een Siamese tweeling waar de een is, is de ander ook. Benji wordt wel 15 keer per dag door Vasjka gepoetst en regelmatig vraagt hij er zelf om. Bang is een woord dat hij niet kent en af en toe springt hij zelfs boven op Vasjka.
Ik ben in elk geval heel blij met Benji en dat ze zulke goede maatjes zijn geworden."

Benji Benji en Vasjka


Amira

Amira is hartelijk verwelkomt in het clubje van de drie Europese Korthaar katers Eek, Silvester, Felix, de Perzische poes Jane en niet te vergeten het konijn. Al heel snel voelde ze zich op haar gemak bij dit kattengezin en ze speelt en ravot er lekker op los, zoals u kunt zien op de foto's.

"Het gaat erg goed met Amira, ik vind dat ze nu echt mooi begint te worden. (dat was ze natuurlijk al maar nu wordt ze echt een beetje een volwassen dametje).
Ze is gezellig, een echte knuffel, bijdehand en speels. Er zit echt een koppie op, als mevrouw iets wil dan laat ze dat ook merken. (ja er zit een goed geluid in).
Het is een echte Siamees hoor, ze gooit de speeltjes voor je neus (of je die even weg wil gooien) en brengt ze dan ook weer netjes terug. Dit kan ze uren volhouden.
Ook kletsen doet ze als de beste.
Ze is dikke vriendjes met de andere poezen en met het konijn, ze rent iedere avond samen met het konijn door het huis heen."

Amira Amira eigenwijs


Indy

Indy is als enige kitten lekker dichtbij gaan wonen, namelijk in Eindhoven, waar de Oosterse Korthaar Havana ZoŽ zat te wachten op een vriendinnetje. ZoŽ is maar een paar maanden ouder dan Indy en omdat hun baasje overdag moet werken, vindt ZoŽ het heerlijk dat Indy gekomen is. Ze rennen lekker achter elkaar aan in huis en als ze eindelijk moe zijn, liggen ze gezellig tegen elkaar aan te genieten van elkaars gezelschap.

Foto's van Indy en ZoŽ komen nog.


Hobbes

Hobbes is gegaan naar een gezin met drie kinderen, waar hij volop aandacht krijgt.

"Hij heeft de hele familie al aardig in zijn zak en is op het moment de clown van het huis.
Hij loopt van de een naar de ander en kan moeilijk kiezen bij wie hij in de kamer zal gaan zitten en spelen. Het liefst heeft hij dat we allemaal in de huiskamer zijn, dan zijn we allemaal bij elkaar."

Hobbes Hobbes


Doeschi en Maye

De zusjes Doeschi en Maye zijn gezellig samen vertrokken naar Groningen.
We zijn blij dat er uit dit nestje twee kittens samen konden blijven. Een Siamees is geen kat die alleen kan leven en deze twee dametjes zullen dan ook een band voor het leven met elkaar hebben.

"Het gaat heel erg goed. Ze groeien als kool, dus wij krijgen het drukker met het zoeken van speeltjes die onder kasten en tafels liggen. Ze zijn erg nieuwsgierig en volgen mij op de voet. Doeschi speelt zelfs met de stofzuiger. Maye heeft het meer op de sopemmer. Ook gaan ze in de gordijnen hangen wanneer er te weinig aandacht is (vinden zij). Ze weten inmiddels wel wat niet en wel mag, maar toch... lekker ondeugend. Een prachtig stel waar we veel plezier aan beleven."

Doeschi en Maye op het kussen Doeschi en Maye op de vensterbank

Top